ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπουτσής: «Θα διαψευσθούν όσοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ»

16:17 - 27 Ιαν 2012 | Πολιτική
«Ο Παπανδρέου έκανε κινήσεις που οδήγησαν στη σωτηρία της χώρας» δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής
«Είναι βέβαιο πως όσοι πιστεύουν πως ήρθε η ώρα της διάλυσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ, θα διαψευσθούν πανηγυρικά» δήλωσε σήμερα ο Χρήστος Παπουτσής. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ κάνει αυτή τη στιγμή όλα τα απαραίτητα βήματα που οδηγούν στη σωτηρία της χώρας».

Ο κ. Παπουτσής ανέφερε πως «εκείνο το οποίο θα κριθεί στις εκλογές, στις εθνικές εκλογές είναι το πόσο συνέβαλε ο καθένας στην διάσωση της χώρας. Τα υπόλοιπα είναι για την εσωτερική κατανάλωση αυτής της περιόδου.»

Για τα οικονομικά ζητήματα, ο κ. Παπουτσής σχολίασε «σήμερα είναι η μέρα της μεγάλης διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνηση με την τρόικα και πρέπει να στείλουμε τα απαραίτητα μηνύματα στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής την Δευτέρα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλους. Είναι πάνω απ' όλα για την Ελλάδα κι εκεί είμαστε επικεντρωμένοι. Όλες οι προσπάθειές μας είναι στο πώς θα βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο, πώς θα κερδίσουμε το στοίχημα του μέλλοντος για την ελληνική κοινωνία, τον ελληνικό λαό.»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.