ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: «Να σταματήσει το ξεκατίνιασμα στο ΠΑΣΟΚ»

14:56 - 02 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Η προεκλογικήαφασία απονομιμοποίησε πολιτκά το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Μίμης Ανδρουλάκης
Η μεγαλύτερη κρίση που αντιμετωπίζουμε σήμερα, είναι η κρίση εμπιστοσύνης, επισημαίνει ο Μίμης Ανδρουλάκης και κάνει λόγο για πρόβλημα ηγεσίας στη χώρα.

«Δεν υπάρχει αυτός ο οποίος θα πιάσει δυνατά το τιμόνι και θα πει στους Έλληνες ξέρετε θα κάνουμε αυτές τις θυσίες, αλλά μετά από τρία χρόνια θα είμαστε εκεί και θα υπάρξει μια ανταπόδοση, ειδικά στους μη προνομιούχους με αυτά κι αυτά. Έχει χτυπηθεί η εμπιστοσύνη», παρατήρησε ο βουλευτής σε δηλώσεις του στον Βήμα FM.

Σύμφωνα με το βουλευτή, πρόβλημα ηγεσίας αντιμετωπίζει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν έχει περιθώρια για ξεκατίνιασμα, γιατί αρχίζει η αντίδραση από κάτω και μάλιστα σε μια ευαίσθητη περίοδο για τη χώρα.

«Πέφτεις στο λάκκο μη συνεχίζεις να σκάβεις, περιόρισε τις απώλειες βγες απ'έξω. Αυτό πρέπει να κάνουν ορισμένα πολιτικά πρόσωπα είτε έχουν μεγάλες ευθύνες, είτε έχουν μικρές. Δεν υπάρχουν περιθώρια», ανέφερε και για τους επίδοξους διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί ξαφνικά να κάνουν τους σωτήρες άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι … πρόσωπα τα οποία έχουν θεμελιακή ευθύνη για την προεκλογική αφασία που απονομιμοποίησε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείς τέλος για τα νέα μέτρα, σημείωσε με νόημα πως δεν μπορεί να αποκλείσει «ένα ατύχημα στη Βουλή», «μία ανταρσία των βουλευτών», κάνοντας λόγο για «γενικευμένη κρίση» και «πρόβλημα κυβερνησιμότητας» στην Ελλάδα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.