ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρανιδιώτης: «Courier της τρόικας ο Παπαδήμος»

13:44 - 07 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Πηγαινοέρχεται με το ξενόγλωσσο χαρτάκι στα χέρια σαν courier της τρόικας» δήλωσε για τον πρωθυπουργό ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος «βλέπει» αυτοδυναμία για την Ν.Δ στις επόμενες εκλογές
Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Πρωθυπουργό ο δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης στο Real fm επισημαίνοντας παράλληλα τη συμβολή του Αντώνη Σαμαρά στη διαπραγμάτευση για τη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού:

«Πηγαινοέρχεται με το ξενόγλωσσο χαρτάκι στα χέρια σαν courier της τρόικας. Υπάρχει προσδοκία από τον Αντώνη Σαμαρά. Ποιος θα τα διαπραγματευτεί όλα αυτά; Ο Παπανδρέου ή ο Παπαδήμος;»

Για τη στάση του προέδρου της ΝΔ σημείωσε ότι για πρώτη φορά έγινε ουσιαστική διαπραγμάτευση και πέρασε το θέμα του 13ου και 14ου μισθού ενώ επί τάπητος έχει μπει για πρώτη φορά με πρωτοβουλία Σαμαρά το θέμα του εσωτερικού χρέους που ξεπερνά τα 6 δις ευρώ.

«Κάποιοι ήθελαν ο Σαμαράς να πει σε όλα όχι και να πέσει στις Θερμοπύλες» είπε ο κ. Κρανιδιώτης και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατόν εκλογές γιατί όπως σημείωσε υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στην κοινωνία και στην εικόνα που έχει η βουλή.

«Χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή και πιστεύω ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη» συμπλήρωσε ενώ για τις αιχμές του Βενιζέλου περί της διαπραγμάτευσης για τον 13ο και 14ο μισθό σχολίασε:

«Μάς το κρατούσε μυστικό και από εμάς και από τον Παπανδρέου; Ο Βενιζέλος είναι ο υπουργός που υποστήριξε την άθλια πρόταση για δημοψήφισμα και μετά γύρισε την τραγιάσκα του ανάποδα, είναι ο υπουργός που είπε ότι η ΔΕΗ δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός και μετά ήρθε ο φόρος που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών και υπό την απειλή διακοπής του ρεύματος».
Τελευταία τροποποίηση στις 13:47 - 07 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.