ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Αβραμόπουλου - Μπακογιάννη

15:01 - 08 Φεβ 2012 | Πολιτική
Για τα θέματα που αφορούν τα αμυντικά συστήματα της χώρας, συζήτησαν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν υψηλότατο επίπεδο αξιόμαχου» δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά από τη συνάντηση που είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα.

«Δεδομένης και της προγενέστερης εμπειρίας της στα εξωτερικά ζητήματα, επεκτείναμε την κουβέντα και σε θέματα που αφορούν στις επιχειρησιακές δραστηριότητες των Ενόπλων μας Δυνάμεων στην περιοχή του Αιγαίου» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε «Ο λόγος της επίσκεψής μου είναι μια ανησυχία την οποία έχω για μία αυξανόμενη ένταση στην περιοχή του Αιγαίου. Ο κ. Αβραμόπουλος μου έκανε μία πλήρη ενημέρωση πάνω σε αυτό και ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μία πρόσθετη αγωνία μας για την οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι πληροφορίες από τον κ. Αβραμόπουλο είναι ότι το ειδικό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή, έχει συμφωνηθεί ότι κρατιέται, αλλά αυτό το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε και να συμβάλλουμε όλοι, είναι στην ανακούφιση, ιδιαίτερα των χαμηλότερων αξιωματικών και των ιπταμένων, σε μία πολύ δύσκολη και πολύ απαιτητική εποχή για όλους» κατέληξε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.