ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζαβέλα: «Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο της Ευρώπης»

13:20 - 09 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Θα ήταν τραγικό λάθος να βγούμε από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε και να είμαστε μόνοι και μετέωροι»υποστήριξε η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ
«Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο της Ευρώπης, ένα πεδίο εφαρμογής, το είχα πει. Τι να κάνουμε να την κάψουμε για να σωθεί η Ευρώπη; Ας την κάψουμε αλλά θα σωθεί η Ευρώπη;» είπε στο Real fm η Νίκη Τζαβέλα επιμένοντας ότι το μεγάλο διακύβευμα είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη:

«Να βγούμε από την Ε.Ε. και που να πάμε; Να χτίσουμε την Οθωμανική αυτοκρατορία; Να είμαστε μετέωροι και μόνοι μας;» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Τζαβέλα προέβλεψε ότι τα νέα μέτρα που περνάνε τώρα από την Ελλάδα θα ισχύσουν σε όλη την Ευρώπη τόσο στο μισθολογικό, στο μισθολογικό και στο ασφαλιστικό: «Πάμε σε μία πραγματική οικονομική διακυβέρνηση» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν με μοιάζε αν παίρνω 200 ευρώ αλλά αν μπορώ να ζήσω με αυτά. Χρειάζεται μείωση προϊόντων ταυτόχρονα και συνολική διευθέτηση των χρεών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά».

Η κ. Τζαβέλα παρέπεμψε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη ως προς τα σενάρια αποχώρησής του από την κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους πολιτικούς του χειρισμούς ενώ για την πρωτοβουλία της να κληθεί η τρόικα στο ευρωκοινοβούλιο σημείωσε πως στηρίχτηκε και από την ομάδα των ευρω-σοσιαλιστών για την κίνηση αυτή που έχει ως στόχο «να μαζέψει κάπως την επιθετικότητα κάποιων κρατών όπως είναι η Γερμανία και η Γαλλία».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.