ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τζογαδόροι όσοι καταψήφισαν το Μνημόνιο» λέει ο Πρωτόπαπας

13:27 - 15 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Εγω δε θα γίνω αρεστός στους ψηφοφόρους επείδη είναι της μόδας οι καταψηφίσεις» δήλωσεο Χρήστος Πρωτόπαπας
«Είμαι ο τελευταίος που θα κάνω κωλοτούμπα» είπε στον realfm ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εξηγώντας ότι η ψήφος στο άρθρο 1 της νέας δανειακής σύμβασης περιελάμβανε το σύνολο του μνημονίου, το PSI, αλλά και τα 130 δισ. του νέου δανείου.

Αφήνοντας κάποιες αιχμές για τον κ. Βενιζέλο που δεν έκανε το διαχωρισμό των άρθρων με εφαρμοστικό νόμο για να μπορέσει να καταψηφίσει τα εργασιακά, όπως είπε, ο κ. Πρωτόπαπας μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσους καταψήφισαν ή δήλωσαν «παρών»:

«Ήταν της μόδας να καταψηφιστεί. Να βρεθούν οι 151 μ.... να ψηφίσουν και μετά να πηγαίνω εγώ στα πανηγύρια για να είμαι αρεστός στους ψηφοφόρους μου. Εγώ είμαι υπεύθυνος και όχι τζογαδόρος»....

Ο κ. Πρωτόπαπας εκτίμησε ότι δημιουργείται κενό στα αριστερά και στα δεξιά των δυο μεγάλων κομμάτων μετά τις διαγραφές και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέοι σχηματισμοί.

«Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές θα είναι ευρώ ή δραχμή. Υπάρχει αναπροσδιορισμός του πολιτικού σκηνικού» τόνισε ενώ για το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Θα γίνει μία προσπάθεια να ανακάμψει με τη νέα ηγεσία σε κάποιο βαθμό αλλά μετά θα χρειαστεί εκ θεμελίων αλλαγή».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.