ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Υπάρχει ένας ωμός εκβιασμός προς την ελληνική κυβέρνηση» τονίζει ο Χ.Παπουτσής

14:44 - 16 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Αν υπάρξουν νέες απαιτήσεις των δανειστών, αυτό θα συνιστά εμπαιγμό της χώρας μας» τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής
«Αυτό που γίνεται σήμερα με την Ελλάδα είναι πρωτοφανές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά προς κράτος – μέλος.» ανέφερε ο Χρήστος Παπουτσής.

«Στη μακρά μου διαδρομή στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως Επίτροπος, Ευρωβουλευτής αλλά και ως Υπουργός, δεν υπάρχει προηγούμενο.» σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι δυσβάστακτες. Τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, τα σκληρά μέτρα λιτότητας προκαλούν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις.

Αμφιβάλλω εάν άλλο Κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να αποδεχθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα δημοσιονομικής διαχείρισης. Ωστόσο, η Ελληνική Κυβέρνηση και η Βουλή των Ελλήνων δεσμευτήκαμε να το υλοποιήσουμε και να πετύχουμε τη σωτηρία της χώρας.

Οποιαδήποτε όμως, άλλη εμπλοκή και νέες απαιτήσεις των εταίρων μας συνιστά εμπαιγμό της χώρας μας.» σημείωσε ο κ. Παπουτσής.

«Είναι ωμός εκβιασμός της Ελληνικής Κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

Αυτή η δογματική αντίληψη και συμπεριφορά που βλέπουμε, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την ουσία και το πνεύμα των Συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπου, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη και η δέσμευση στη διαρκή προσπάθεια για τη συνοχή της ευρωπαϊκής κοινωνίας, αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και τις προϋποθέσεις της κοινής πορείας των λαών της Ευρώπης.» καταλήγει στη δήλωση του ο Χρήστος Παπουτσής.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.