ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπεγλίτης: «Εκλογές από τη βάση, ακόμα και με έναν υποψήφιο»

13:18 - 17 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Είναι αναγκαίο να στηθούν κάλπες, όπως και αν αποφασιστεί να πάμε στις εσωκομματικές εκλογές» δήλωσε ο Πάνος Μπεγλίτης
Εκλογές από τη βάση ακόμη και στο ενδεχόμενο που ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, το μήνυμα του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου.

Μιλώντας στον realfm ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε μία «ανοιχτή και ευέλικτη» διαδικασία, μίλησε για «ρευστό χρονοδιάγραμμα» και παρέπεμψε στις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί και απέρριψε εκ νέου τα περί επίσπευσης των διαδικασιών.

Ο κ. Μπεγλίτης συνέδεσε για μία ακόμη φορά τις όποιες εξελίξεις με την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης για την υλοποίηση του «κουρέματος» και τη συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση. «Τα εσωκομματικά τα είχαμε τρίτα στην ιεράρχηση, το παιχνίδι με το χρόνο και τις ημέρες δεν έχει καμία σημασία αφού έχουμε μπροστά μας το κρίσιμο Eurogroup» είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μπεγλίτης αναγνώρισε ότι το ΠΑΣΟΚ διέρχεται μια μεγάλη κρίση και σημείωσε ότι η απόφαση για εκλογή του νέου αρχηγού από τη βάση έχει ως κύριο στόχο «την επανασύνδεση με τις κοινωνικές δυνάμεις που αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.