ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν φεύγει από το ΛΑ.Ο.Σ ο Θ.Πλεύρης

12:45 - 17 Φεβ 2012 | Πολιτική
Δεν προτίθεται να φύγει από το ΛΑ.Ο.Σ ο Θανάσης Πλεύρης, αλλά εκφράζει την ανυσηχία του για την πολιτική που θα ασκήσει το κόμμα του
Την έντονη ενόχλησή του για τις πληροφορίες που διακινήθηκαν μέσα από τους κόλπους του κόμματός του ότι παρέμεινε στο ΛΑΟΣ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Γ. Καρατζαφέρη παρουσία του...πατέρα του, εξέφρασε ο Θανάσης Πλεύρης.

«Είναι προσβλητικό το ρεπορτάζ. Θέλει να με παρουσιάσει σαν ένα άβουλο ον. Τον πατέρα μου τον σέβομαι αλλά δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, με εμφανίζουν σαν έναν άνθρωπο που πήγε να κάνει μία κίνηση και τον συνέτισε ο κηδεμόνας του» είπε στον realfm.

Ο κ. Πλεύρης επιβεβαίωσε ωστόσο τον προβληματισμό του για την τελική στάση που θα είχε στη βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το νέο μνημόνιο, εξήγησε ότι οι ενστάσεις του αφορούν σε συγκεκριμένες παραμέτρους, όπως είναι το βρετανικό δίκαιο και η απόφασή του δεν σχετίζεται με θέματα κομματικής πειθαρχίας.

«Η πορεία της χώρας στην Ε.Ε. είναι μονόδρομος. Η ριζοσπαστικοποίηση θα γίνει με δυο μπλοκ. Εκεί θα τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και θέλω να πιστεύω ότι το κόμμα μου θα παραμείνει στην ευρωπαϊκή προοπτική και δεν θα γυρίσει σε έναν αντιευρωπαϊσμό» τόνισε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:03 - 17 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.