ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καψής: «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα γίνουν οι εκλογές»

15:06 - 17 Φεβ 2012 | Πολιτική
Προχωράμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει» σήμειωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το πότε θα κάνουμε εκλογές είναι απόλυτα δική μας υπόθεση» επανέλαβε με έμφαση ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, επιμένοντας στη θέση ότι «το έργο της κυβέρνησης προσδιορίζει και το χρόνο των εκλογών».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Καψής εξήγησε ότι το έργο, το οποίο έχει αναλάβει η κυβέρνηση, είναι «να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση» που «θα είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για την ελληνική οικονομία», «θα δημιουργήσει κάποιες συνθήκες ασφάλειας, που θα μας επιτρέψει πια να κάνουμε, ως κοινωνία, τους όποιους σχεδιασμούς».

«Προχωράμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Καψής, ενώ σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση ενοχλείται από το μπαράζ αναφορών από εταίρους μας στο χρόνο των εκλογών, απάντησε: «Η δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι ούτε να ενοχλείται, ούτε να μην ενοχλείται. Η δουλειά της κυβέρνησης είναι να προστατεύει το εθνικό συμφέρον και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο κ. Παπαδήμος αυτό έχει στο μυαλό του: Πώς θα πετύχει να κλείσει η συμφωνία με τους καλύτερους δυνατούς όρους».

«Εμείς, ως κυβέρνηση, είχαμε αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις και έπρεπε να κάνουμε ορισμένες κινήσεις για να πετύχουμε αυτή τη συμφωνία. Νομίζω ότι αυτές έχουν γίνει από την πλευρά της Ελλάδος και νομίζω ότι δεν αμφισβητείται ούτε από τους εταίρους πια αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Καψής.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.