ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπουργείο Παιδείας: Στο αέρα το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών

11:34 - 22 Φεβ 2012 | Πολιτική
Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πρόγραμμα σίτισης μαθητών, λέει η υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Ανεφάρμοστο παραμένει το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών, το οποίο είχε εξαγγείλει το υπουργείο Παιδείας, καθώς η ίδια η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα, ενώ καθορίζονται ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες.

Σε δηλώσεις τον στον Σκάι ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών κατήγγειλε πως δεν υπάρχει η σχετική ενημέρωση και σε πολλά σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, τη λύση προσπαθούν να δώσουν οι σύλλογοι γονέων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι καθηγητές και δάσκαλοι.

Είπε, επίσης, ότι υπάρχει πρόταση από ιδιωτικό φορέα να παρέχει τροφή και ένδυση σε παιδιά ορισμένων σχολείων της περιοχής, αλλά και αυτό έχει «κολλήσει» στο υπουργείο.

Με αφορμή τις παραπάνω καταγγελίες, και ερωτηθείσα σχετικά, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την έναρξη του προγράμματος, ενώ καθορίζονται ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Τέλος, την πρόθεσή του να φέρει το θέμα στη Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Τελευταία τροποποίηση στις 12:26 - 22 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.