ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαδήμος: Μπήκαν οι βάσεις για ανάκαμψη

17:49 - 22 Φεβ 2012 | Πολιτική
Διαμορφώθηκαν οι συνθήκες που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της χώρας, δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος.

"Στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", είπε,  "τον ενημέρωσα αναλυτικά για τις  αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup. Με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup  δρομολογείται η διαδικασία του PSI και εξασφαλίζεται η χρηματοδοτική στήριξη της χώρας για τα  επόμενα χρόνια.


Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα προκειμένου: πρώτον να ολοκληρωθούν  οι προαπαιτούμενες ενέργειες για τη λήψη της τελικής απόφασης χρηματοδότησης της χώρας,  δεύτερον για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ολοκλήρωσης του PSI και τρίτον για να ληφθεί η τελική  απόφαση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας και τη δανειακή στήριξη.


Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, και αυτές που  πρόκειται να ληφθούν, θα διαμορφωθούν συνθήκες οι οποίες θα συντελέσουν στην ανάπτυξη και την  ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.