ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχελάκης: «Δύσκολο το όχι, αλλά και το ναι στο Μνημόνιο»

11:44 - 23 Φεβ 2012 | Πολιτική
Τη φράση του Αντώνη Σαμαρά επανέλαβε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για το ενδεχόμενο επιστροφής βουλευτών στο κόμμα.
«Κανείς δεν περισσεύει» στη μάχη για τη σωτηρία της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην πρόσκληση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για συστράτευση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη ΝΔ οι βουλευτές που είχαν διαγραφεί από το κόμμα μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η χώρα θα σωθεί αν δεν παλέψουμε και δεν αγωνιστούμε, και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση των στελεχών» επισήμανε ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1.

Όπως είπε, καλούνται «σ' αυτό τον αγώνα όλοι όσοι θέλουν να τον δώσουν και μπορούν να συστρατευθούν για το καλό της χώρας και κανενός κόμματος και κανενός αρχηγού».

Κληθείς να αιτιολογήσει την αλλαγή στάσης της ΝΔ, από το πρώτο μνημόνιο στο δεύτερο, αναγνώρισε ότι «όσο δύσκολο ήταν το όχι του Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο μνημόνιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το ναι...».

Ερωτηθείς πώς θα αντιμετωπίσει η ΝΔ τα προβλήματα αν κερδίσει τις εκλογές, ο εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε ότι «θα υπάρξουν συνεχείς διαπραγματεύσεις για πολλά θέματα, όπως είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών και η μείωση του συνολικού κόστους εργασίας».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.