ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεκανίκι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, λέει η Κατσέλη

14:57 - 24 Φεβ 2012 | Πολιτική
«Είμαστε πολλοί και θα βρεθεί τρόπος έκφρασης» απάντησε η κ. Κατσέλη σε ερώτηση για το αν θα δημιουργήσει νέο κόμμα
Οξύτατη κριτική άσκησε η Λ.Κατσέλη στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος όπως είπε ως υπουργός οικονομικών, "δεν έπιασε τον ταύρο από τα κερατα, δεν κατεθεσε ένα ελληνικό σχέδιο, υποχώρησε και άφησε τους δανειστές να θέσουν τους δικούς τους όρους".

Η πρώην υπουργός μιλώντας στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" χαρακτήρισε πρωτοφανή την ρύθμιση που προβλέπει ότι η Ελλάδα παραιτείται της ασυλίας έναντι κατάσχεσης περιουσιακών της στοιχείων , τονίζει ότι και ο χρυσός της Ελλάδας μπαίνει στο τραπέζι, υπογραμμίζει δε ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσουμε να πληρώσουμε κάποια δόση θα πρέπει ή να πάρουμε πιο σκληρά μέτρα ή να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία.

Ερωτηθείσα η κ.Κατσελη για την προσωπική της διαδρομή στην πολιτική, από εδώ και πέρα, περιορίστηκε να πει οτι είμαστε πολλοί και θα βρεθεί ι τρόπος έκφρασης.

Υπογράμμισε όμως οτι "δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία ή επανένταξη σε έναν φορέα που πρεσβεύει τα αντίθετα από όσα πιστεύω εγώ".

Οταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Α.Λοβέρδου οτι αν η ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να τη στηρίξει, η κ.Κατσέλη είπε" το ΠΑΣΟΚ γίνεται δεκανίκι της ΝΔ".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.