ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγγενής βουλευτή έβγαλε το ένα εκατ. ευρώ από την Ελλάδα

17:17 - 28 Φεβ 2012 | Πολιτική
Συνεχίζεται το αλαλούμ με το βουλευτή που έβγαλε 1 εκατ. στο εξωτερικό
«Δεν είναι βουλευτής το πρόσωπο που έστειλε στο εξωτερικό το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ» δήλωσε πριν από λίγο συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής.

Μετά από το θρίλερ μίας εβδομάδας αναζήτησης του «βουλευτή» που σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος κ. Παναγιώτη Νικολούδη «έστειλε τον Μάρτιο του 2011 το ποσό του 1 εκατομμυρίου στο εξωτερικό», όπως προκύπτει, από τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η Βουλή το πρόσωπο που έβγαλε στο εξωτερικό τα χρήματα είναι συγγενικό πρόσωπο βουλευτή και είναι μάλλον γένους αρσενικού.

Ήδη στους διαδρόμους της Βουλής έχει ξεκινήσει εκ νέου η συζήτηση γύρω από το όνομα του βουλευτή του οποίου το συγγενικό πρόσωπο έστειλε τα χρήματα στο εξωτερικό, αν πρόκειται δηλαδή για τον σύζυγο κάποιας κυρίας του Κοινοβουλίου ή ενδεχομένως ο αδελφός ή ο πατέρας κάποιου βουλευτή.

Την ίδια ώρα, ήδη η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έχει στα χέρια της την λίστα του Υπουργείου Οικονομικών με τους βουλευτές που έχουν βγάλει στο εξωτερικό ποσά πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.
Τελευταία τροποποίηση στις 17:19 - 28 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.