ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ

13:02 - 29 Φεβ 2012 | Πολιτική
Θέμα Καρχιμάκη αναμένεται να θέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν από την επισημοποίηση των υποψηφιοτήτων και την εκλογή ηγεσίας. Η πλευρά του Ευ.Βενιζέλου θέτει εμμέσως ζήτημα ηθικής τάξης για τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη λόγω της συγγενικής σχέσης του με τον Χρήστο Παπουτσή, ενώ ο ίδιος διαμηνύει μέσω κύκλων του ότι «υπάρχει θεσμική λειτουργία του γραμματέα που θα επιτελεσθεί».

Σύμφωνα με την εφημερία Τα Νέα, στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παρασκευής μέλη του οργάνου που βρίσκονται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο προτίθενται να ζητήσουν την αποστασιοποίηση του γραμματέα του Κινήματος από τις εκλογικές διαδικασίες, αξιώνοντας να μην έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρξει πρόταση την ευθύνη της διαδικασίας να αναλάβει στο σύνολό του το Πολιτικό Συμβούλιο ή κάποια άλλη εκλογική επιτροπή.


Κύκλοι από την πλευρά του Μιχάλη Καρχιμάκη έλεγαν: «Δεν μπορεί να καταργηθεί η θεσμική λειτουργία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Η διαδρομή του, η πορεία του και οι αγώνες του για την ανατροπή της Δεξιάς δεν του επιτρέπουν παρά να σκέφτεται την ομαλή πορεία του Κινήματος και την ενότητά του στη δύσκολη συγκυρία. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται από κανέναν να αμφισβητεί την αγωνία του γι' αυτό τον χώρο»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.