ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η κόντρα ΛΑ.Ο.Σ - Γεωργιάδη

12:32 - 05 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Δεν ασχολούμαι με κατινιές και παραπολιτική» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις πρόσφατες δηλώσεις Καρατζαφέρη.
«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε» είπε στον Real Fm ο πρώην υπουργός αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στους δυο πρώην βουλευτές του και ειδικά στον ίδιο ως προς τον ίδιο για τις...καρέκλες:

«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση». Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ ο αδελφός του Α. Γεωργιάδη, Λεωνίδας, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά:

«Τον προσκαλώ οποτεδήποτε και όπου επιλέξει για δημόσιο διάλογο για να δούμε αν αυτά που λέει στέκουν ή δεν στέκουν. Να πούμε αλήθειες. Όποιος λέει ότι γίνεται εντός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. χωρίς κάποιας μορφής μνημόνιο είναι μεγάλος ψεύτης...»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.