ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουβέλης: «Δεν θα τους δώσω ''Αριστερό''άλλοθι

15:18 - 07 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, απορρίπτοντας τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με το Κίνημα.Τόνισε ακόμη πως «ετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και δεν θα τους δώσουμε αριστερό άλλοθι».
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι στο βαθμό που ο λαός θα δώσει στη ΔΗΜΑΡ τη δύναμη να επηρεάσει το περιεχόμενο της μελλοντικής κυβέρνησης, το κόμμα του δεν θα δηλώσει αδιάφορο στη βάση φερέγγυων πολιτικών που θα κινούνται όμως σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ασκείται σήμερα.

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για προγραμματικές συγκλίσεις με τα άλλα κόμματα της αριστεράς, παρότι αναγνώρισε τις διαφορές που υπάρχουν με αυτά.

Για τους έξι διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που με κείμενό τους έρχονται κοντά στις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς ο Φώτης Κουβέλης είπε : «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας μαζί τους μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε. Αν υπάρξει θα τη συζητήσουμε», δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι η ενδεχόμενη ένταξή τους στη ΔΗΜΑΡ τον ενδιαφέρει.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:51 - 07 Μαρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.