ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παυλόπουλος: «Αλαζόνας ο Βενιζέλος»

16:12 - 09 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε την ολοκληρώση του PSI για την υποψηφιότητα του στο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
Για «ολίσθημα» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών για το PSI στη Βουλή, καθώς, όπως είπε, ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να μιλήσει όχι ως εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που στηρίζεται από τη ΝΔ, αλλά ως υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Παυλόπουλος αναγνώρισε ότι η εξέλιξη με το PSI είναι «ιδιαίτερα ικανοποιητική», σημείωσε ωστόσο ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν δικαιούται να μιλά και να λέει ότι όλα τέλειωσαν».

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Βενιζέλο ότι «παρέλειψε να πει ότι η χώρα έφθασε στην καταστροφή με αποκλειστική ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ότι η ΝΔ έβαλε πλάτη για να μην χρεοκοπήσει, αναλαμβάνοντας και το τεράστιο πολιτικό κόστος».

«Ο κ. Βενιζέλος επέδειξε για άλλη μια φορά το γνωστό του ύφος και την αλαζονεία του. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για συναίνεση με αυτούς τους όρους», πρόσθεσε.

Τόνισε τέλος ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν είπε τίποτα για το μείζον, όπως το χαρακτήρισε, ζήτημα που αφορά τους ιδιώτες δικαιούχους που εμπιστεύτηκαν στο ελληνικό κράτος τις αποταμιεύσεις τους.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.