ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επίθεση της ΝΔ προς την Αριστερά

14:31 - 13 Μαρ 2012 | Πολιτική
Από τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος βλέπει «χάος και καταστροφή αν η πλειοψηφία πάει προς την Αριστερά».
Νέα διλήμματα στο ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας της ΝΔ από τον γραμματέα του κόμματος: «Αν η πλειοψηφία πάει προς τα αριστερά αυτό σημαίνει φτώχεια, πόνο και αδιέξοδα» λέει στον Real Fm 97.8.

«Οι ευθύνες των πολιτών μπροστά στην κάλπη είναι συγκλονιστικές: Τυφλές επιλογές με μικρά κόμματα και αποχή καλά είναι να συζητούνται τώρα αλλά την ώρα της κάλπης θα πρέπει όλη να σκεφτούν την επόμενη ημέρα» είπε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επιμένοντας στην ανάγκη για αυτοδυναμία της ΝΔ.

«Αν η πλειοψηφία πάει προς τα αριστερά αυτό σημαίνει φτώχεια, πόνο και αδιέξοδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γραμματέας της ΝΔ επέμεινε ότι στόχος του κ. Σαμαρά είναι να πάρει την αυτοδυναμία για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα αναπτυξιακών δράσεων με μείωση φόρων προκειμένου να υπάρξει προσέλκυση επενδύσεων, άφησε ωστόσο αιχμές για την υπόσχεση της ΝΔ περί επανίδρυσης του κράτους λέγοντας:

«Οι επιδόσεις μας σε αυτόν τον τομέα ήταν πενιχρές. Στεναχωρώ κάποιους φίλους και συναδέλφους αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Θυμηθείτε όμως πως αντιδρούσαν οι κοινωνικοί εταίροι και κάποιοι από τους δημοσιογράφους σε αυτές τις αλλαγές».

Για την τροπολογία που αφορά στα οικονομικά των κομμάτων, ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι ποτέ δεν θα έβαζε την υπογραφή του κάτω από μία διάταξη που θα έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον, επέμεινε ότι στόχος είναι το 50-50 στην επιχορήγηση των κομμάτων και τόνισε πως «αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΝΔ δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ»...
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.