ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχελάκης: «Δεν είναι δίκαιη η κατανομή των βαρών»

14:01 - 14 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Επιμένουμε στην ανάπτυξη γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για να φύγει η χώρα από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
«Με ένα πράγμα θα μπορέσει αυτή η χώρα να βγει από την κρίση. Αυτό είναι η ανάπτυξη», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον Real Fm.

Ο κ. Μιχελάκης αναγνώρισε ότι δεν είναι δίκαιη η κατανομή των βαρών και την πληρώνουν πάντα τα μεσαία και χαμηλά στρώματα και πρόσθεσε: «Για αυτό και δεν βγαίνουμε στον κόσμο να μιλήσουμε με τη λογική και τις προεκλογικές πολιτικές του λεφτά υπάρχουν"».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει δικαστική έρευνα για τις ευθύνες εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πει ότι μια εξεταστική θα γίνει, για το πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Το έχει δηλώσει δημόσια» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο ερώτημα.

Για το θέμα της προσχώρησης διαγραφέντων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο κόμμα του Π.Καμμένου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δήλωσε: «Για τις επιλογές που θα κάνουν κάποιοι, δεν τις κρίνω ούτε τις σχολιάζω».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.