ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Χρυσοχοΐδη - Καμίνη για το κέντρο της Αθήνας

17:08 - 14 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Η κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι απαράδεκτη και αυτό θα αλλάξει» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μια σειρά μέτρων, που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα και την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη για θέματα που αφορούν στις συνθήκες ασφαλείας στην πρωτεύουσα.

Όπως είπε ο υπουργός, η πορνεία, το παρεμπόριο, η διακίνηση ναρκωτικών και η λαθρομετανάστευση κυριαρχούν στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μια εικόνα δυσφημιστική και απαράδεκτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι θα αναλάβουν από κοινού δράση με το υπουργείο, για να αποδοθεί και πάλι η πόλη στους πολίτες, ενώ υποστήριξε ότι θα υπογραφεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου, έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι καταστηματάρχες που υπέστησαν ζημιές στα πρόσφατα επεισόδια του κέντρου.

Έτσι, αξιωματικοί της Αστυνομίας σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου δουλεύουν αυτό το πλάνο, προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να υλοποιηθεί, να ανακοινωθούν μέτρα και να αποκτήσει και πάλι ευρωπαϊκό προφίλ η Αθήνα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.