ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Να μην επιτρέψουμε στους ακραίους να δράσουν» λέει ο Χρυσοχοΐδης

17:47 - 23 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Δεν πρέεπι να αφήσουμε σε ακραία στοιχεία να αντικαταστήσουνε τη δημοκρατία μας» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για τις παρελάσεις της Κυριακής.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους ακραίους να στέλνουν λάθος μηνύματα» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε εκδήλωση του Λιμενικού Σώματος για την 25η Μαρτίου.

 

«Στη νεότερη ιστορία του το ελληνικό έθνος μόνο μια φορά έχασε. Όταν ήμασταν διχασμένοι και κυριάρχησαν απόψεις ακραίες. Διανύουμε εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο όπου δοκιμάζεται η κοινωνική ειρήνη και το αίσθημα μας ως ελληνικός λαός» τόνισε.

 

Ο κ. Χρυσοχοϊδης απηύθυνε την παρότρυνση να σταματήσει ο φόβος του ελληνικού λαού, να ξαναοδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη, στην ευημερία και στην κοινωνική ειρήνη μακριά από εκείνους που επιχειρούν να διχάσουν τα λαό και να αντικαταστήσουν το κράτος.

 

«Να μην επιτρέψουμε στους ακραίους να στέλνουν λάθος μηνύματα» προς το εξωτερικό και να στοχοποιούμαστε σαν χώρα τόνισε και επεσήμανε πως πρέπει «να αποτρέψουμε τις δυνάμεις που θέλουν να βάλουν την Ελλάδα στην ανομία».

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.