ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα για τις κινήσεις του Π.Καμμένου στη χρυσή εποχή του Χρηματιστηρίου - Τι απαντά ο ίδιος

10:53 - 30 Μαρ 2012 | Πολιτική
Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας, η οποία στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εστιάζει στις κινήσεις του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την περίοδο της "φούσκας" του Χρηματιστηρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.
 
Η εφημερίδα υπενθυμίζει τη δήλωση Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον Καμμένο πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση "Ελίντα".
 
Η απάντηση του Π.Καμμένου
 
Την απάντηση του στο δημοσίευμα έδωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Π.Καμμένος:
 
Αναλυτικά, όπως γράφει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
 
"Οι συγκυβερνώντας ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
 
2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.
Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.
 
3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.
 
4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια."
 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:02 - 30 Μαρ 2012
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.