ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Να αφαρμοστεί άμεσα ο νόμος για την Παιδεία

14:26 - 30 Μαρ 2012 | Πολιτική
«Ο νόμος Διαμαντοπούλου προάγει την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Ο νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση «έχει ψηφιστεί με ευρύτατη πλειοψηφία και συναίνεση και πρέπει να εφαρμοστεί», σημειώνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι «άρνηση εφαρμογής δεν μπορεί να γίνει δεκτή».

 

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι πρέπει να διασφαλιστεί απολύτως η διδακτική και ερευνητική λειτουργία εκείνων των ΑΕΙ που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

Επιπλέον, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «η ακαδημαϊκή κοινότητα, που γνωρίζει ότι πρέπει να κινείται σε αρμονία με την κοινωνία και τις προτεραιότητες του τόπου, έχει -και σε κάθε περίπτωση οφείλει να έχει- συνείδηση της ευθύνης της» και συμπληρώνει ότι «η συνεχής ανακύκλωση επιχειρημάτων και δηλώσεων δεν βοηθάει σε τίποτα».

«Οι πολιτικές θέσεις και τα μηνύματα είναι σαφή και σταθερά», τονίζει η κ. Γεννηματά και υπογραμμίζει ότι «η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και των ελληνικών ΑΕΙ είναι ζωτικής σημασίας επιλογή για το μέλλον των παιδιών μας και κατά συνέπεια της πατρίδας μας»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.