ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσω της αυτοδυναμίας θα έρθει η εθνική συνεννόηση, λέει ο Σπηλιωτόπουλος

12:37 - 03 Απρ 2012 | Πολιτική
«Είναι σημαντικό και πολύ κρίσιμο να έχουμε μια δυνατή κυβέρνηση μετά τις εκλογές» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Ναι στην εθνική συνεννόηση με την αντιπολίτευση αλλά με ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Realfm , ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα του ακόμη και με αυτοδυναμία θα επιδιώξει την εθνική συνεννόηση με την αντιπολίτευση στους βασικούς εθνικούς στόχους, όπως είπε.

«Κάνω έκκληση για ψήφο λογικής και σχηματισμού σταθερής κυβέρνησης» είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισημαίνοντας πως στις κυβερνήσεις συνεργασίας κάθε εταίρος «μπορεί να εκβιάζει για ήσσονος σημασίας ζητήματα».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επέμεινε ότι η διαπραγμάτευση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων είναι εφικτή επικαλούμενος το παράδειγμα με το χαράτσι της ΔΕΗ λέγοντας πως εάν είχαν γίνει ιδιωτικοποιήσεις ή εξυγίανση κάποιων δημοσίων οργανισμών δεν θα υπήρχε λόγος να επιβληθεί.

Εκτίμησε ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η ημερομηνία των εκλογών ενώ για τις συνεχείς τροπολογίες στη βουλή τόνισε πως σε μία παρατεταμένη, έστω και άτυπη, προεκλογική περίοδο όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί «ακόμη και δίκαιες και σωστές τροπολογίες μπορεί να δημιουργούν παρερμηνείες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.