ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριστικά οι εκλογές στις 6 Μαίου

16:16 - 11 Απρ 2012 | Πολιτική
Οριστικά οι εκλογές στις 6 Μαίου
Το είπε ο πρωθυπουργός στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Μιλώντας στους υπουργούς, ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι για τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν διπλό έργο, αυτό της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και τη συνέχιση του έργου της κυβέρνησης.

Επίσης, έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, αναφερόμενος κυρίως στο δέυτερο χρηματοδοτικό πακέτο και στο PSI, ενώ σημείωσε πως αυτοί οι μήνες απέδειξαν ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των κομμάτων.

 

Σε λίγη ώρα (5 μμ) ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κάρολο Παπούλια. Μετά από τη συνάντηση ο κ. Παπαδήμος θα απευθύνει διάγγελμα προς μέσβ τηλεόρασης προς τους πολίτες.

 

 

 

Σε θέση μάχης


Το κλίμα που υπάρχει στα κόμματα είναι «πολεμικό» μιας και όλοι έχουν πάρει θέση μάχης για την έναρξη –και επίσημα- της προεκλογικής περιόδου. Από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη τόνισαν στο «R» ότι «όλα ξεκινάνε τώρα. Περιμέναμε αρκετό καιρό για αυτή τη στιγμή και πλέον δίνουμε όλοι μας την προσοχή στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές».

 

 Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, σε σύσκεψη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Από τη λεωφόρο Συγγρού, το κλίμα ήταν ανάλογο για την τελική ανακοίνωση των εκλογών. «Ξεκινάμε μια διαδικασία την οποία οι πολίτες περίμεναν αρκετό καιρό. Δεν είναι τώρα στιγμή για δηλώσεις και απόψεις, τώρα είναι ώρα για την καλύτερη προετοιμασία της ΝΔ εν όψει κάλπης» δήλωναν στελέχη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:59 - 11 Απρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.