ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπάλα και μικρόφωνα για τα έδρανα

01:04 - 12 Απρ 2012 | Πολιτική
Οι εκλογές προκηρύχτηκαν και επίσημα και η «μάχη» των ψηφοδελτίων αρχίζει για τα καλά.

Τα κόμματα έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τον καταρτισμό των υποψηφιοτήτων τους και από τις πρώτες διαρροές έχουν προκύψει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εν δυνάμει βουλευτών από το χώρο των ΜΜΕ και του ποδοσφαίρου.

 

Αντώνης Λιαρός


Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει μια έδρα βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής. Δύσκολη αποστολή, μιας  και θα έχει «απέναντι» του τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

 

Διονύσης Μποτώνης


Ο πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ θα προσπαθήσει να εκλεγεί στην μονοεδρική της Ζακύνθου. Ο Ε. Βενιζέλος τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο το βράδυ της Τρίτης και του είπε ότι θα είναι υποψήφιος. Η υποψηφιότητά του επισήμως θα ανακοινωθεί σήμερα μαζί με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους νομούς.  

 

Δήμητρα Αλεξάκη


Η κυρία Αλεξάκη θα πολιτευτεί με το ΛΑ.Ο.Σ, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να την έχει τοποθετήσει στο υπόλοιπο Αττικής. Είναι η δεύτερη δημοσιογραφική προσχώρηση στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ, που ακολουθεί την σύμπραξη του Γιώργου Κύρτσου με τον κ. Καρατζαφέρη.

 

Οι ποδοσφαιριστές των εκλογών


Είσοδο στην επόμενη Βουλή θα διεκδικήσουν και τρεις άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού και πιο ειδικά από το ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Μπατίστα, θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην περιφέρεια της Β’ Αθήνας. Άλλος ένας πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων», ο Γιώτης Τσαλουχίδης, θα είναι και αυτός υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά στην Α’  περιφέρεια Πειραιά. 

Στην Β’ Πειραιά θα «κατέβει» ο Τάσος Μητρόπουλος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.