ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοινή κάθοδος Καμμένου - Δημαρά για τις εκλογές

12:47 - 17 Απρ 2012 | Πολιτική
Τη συνεργασία με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ανακοίνωσε ο Γιάννης Δημαράς.

«Από τις 14 Απριλίου 2011, όταν το Αρμα Πολιτών εγκρίθηκε από τον Αρειο Πάγο ως κόμμα, σταθερή και δημόσια ήταν η πρόσκληση προς όλες τις αντιμνημονιακές οργανώσεις και πολιτικά κόμματα, για μία κοινή συμπόρευση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μνημονιακή επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

 

Παρά τις πολύμηνες συζητήσεις και συνομιλίες με όλους όσοι δήλωναν αντιμνημονιακοί, δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα» και η «αδυναμία συνεννόησης οδήγησε σε πολυδιάσπαση το χώρο που ενώ ... συμφωνούσε, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάννη Δημαρά.

 

 

«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν», υποστηρίζει το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών και επισημαίνει ότι «ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα μας προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» καταλήγει η ανακοίνωση του «Άρματος Πολιτών».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:10 - 17 Απρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.