ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Εξαιρετικά επικίνδυνος ο Π. Καμμένος

20:38 - 23 Απρ 2012 | Πολιτική
"Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την πατρίδα μας".

Τα ανωτέρω καταλόγισε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης με αφορμή δηλώσεις του κ. Καμμένου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι "με βάση τη νέα δανειακή σύμβαση οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που έχουν ελληνική σημαία".
"Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μιχελάκης.
Στο μεταξύ, την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθεί και να συμφωνηθεί μια νέα διαδικασία για το θέμα των ντιμπέιτ "που δεν θα περιορίζεται σε τηλεοπτικούς μονολόγου" ζητεί η ΝΔ.
Με δήλωσή του για το θέμα, ο εκπρόσωπος του κόμματος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι προσπαθεί "να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των βαρετών μονολόγων ("ντιμπέιτ") του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες.
"O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου. Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό. [...] Πρέπει να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος και ενημέρωση των πολιτών στα ζητήματα που πράγματι τους απασχολούν", κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.