ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρατζαφέρης: Θα συνεργαστώ με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ - Όχι με Βενιζέλο-Σαμαρά

18:26 - 26 Απρ 2012 | Πολιτική
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ μετά τις εκλογές o Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποκλείοντας τη συνεργασία όμως με Βενιζέλο και Σαμαρά.

"Οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει και προδεσμευτεί με την επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ ότι δεν θα ακολουθήσουν, δεν θα κάνουν άλλη πολιτική, για όσο καιρό θα πολιτεύονται, ενάντια σε αυτά που προσδιορίζει και απαιτεί το Μνημόνιο. Δεν θεωρώ ότι τα κόμματά τους δεσμεύονται πολιτικά από τις υπογραφές τους. Εκτιμώ ότι υπέκυψαν γιατί θεωρούν και πιστεύουν ότι χωρίς την υποστήριξη και την συνδρομή της κα Μέρκελ δεν έχουν μέλλον", τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και προσέθεσε ότι "έχουν αυτοευνουχιστεί πολιτικά και έχουν δέσει μόνοι τα χέρια τους πισθάγκωνα, από τη στιγμή που έχουν αποδεχθεί αυτούς τους όρους και τις δεσμεύσεις".
Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έστειλε «συγχαρητήριο τηλεγράφημα» στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο υπαινίσσεται ότι η ΝΔ υιοθέτησε τις θέσεις που διατύπωσε ο ΛΑΟΣ για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και τους θεσμούς.
"Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο. Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: "Ζωντανές" και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε. Γιώργος Καρατζαφέρης - Πρόεδρος ΛΑΟΣ
Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία του πρωτοτύπου", αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.