ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αβραμόπουλος: «Μόνοι ενωμένοι θα πάμε μπροστά»

13:15 - 03 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση και ενότητα την επόμενη μέρα των εκλογών, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο Έθνος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας πως μια ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ μπορεί να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για «να επανενώσει την πολιτική τάξη και να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την κοινωνία».

«Σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο που βιώνει ο λαός και η πατρίδα μας, μονάχα ενωμένοι θα μπορέσουμε να βγούμε και πάλι μπροστά ανοίγοντας δρόμο αισιοδοξίας και προοπτικής», σημειώνει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, τονίζοντας πως την ενότητα αυτή την εγγυάται η ΝΔ.

 

Ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί αυτονόητο πως η ΝΔ, ως πρώτο κόμμα, θα είναι αυτή που θα αναδείξει ως πρωθυπουργό της Ελλάδος τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, στο πλευρό του οποίου -όπως αναφέρει- «είμαστε όλοι συντεταγμένοι για να εισάγουμε ένα νέο, σύγχρονο, αποτελεσματικό σύστημα διακυβέρνησης».

 

Εκτιμά δε πως η ΝΔ «ως ένας εκ των δύο πόλων του δικομματισμού και φορέας ενός ιστορικού πολιτικού ρεύματος ευρωπαϊκής προοπτικής», θα λειτουργήσει ως ο πόλος αναφοράς της μεγάλης αλλαγής που έρχεται.

 

Ωστόσο ο κ. Αβραμόπουλος δηλώνει πως δεν γνωρίζει ακόμη πώς θα διαμορφωθεί ο έτερος πόλος, αφού «το ΠΑΣΟΚ διέρχεται τη χειρότερη φάση της ιστορίας του, μετά την επιβεβαίωση της αποτυχίας του».

 

 

Δείτε το προεκλογικό σποτ του κ. Αβραμόπουλου:

Τελευταία τροποποίηση στις 13:55 - 03 Μαϊ 2012

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.