ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΚΕ: «Όχι» σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

23:08 - 06 Μαϊ 2012 | Πολιτική
«Δεν είχαμε αυταπάτες για το ποσοστό του κόμματος μας» τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ανατροπή του γνωστού μας πολιτικού σκηνικού διακοπή του συστήματος εναλλαγής των δύο κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα και εκτίμησε ότι η χώρα οδεύει σε μία «μεταβατική φάση» που θα επιχειρηθεί «μεταμφίεση» του πολιτικού συστήματος.

«Αντικειμενικά ωριμάζουν ή θα ωριμάσουν στην πορεία ανατροπές στην πολιτική συνείδηση και αυτό το κίνημα δεν θα απέχει πολύ περισσότερο σε αντίθεση με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

 

Θεωρούμε σημαντικό και θετικό το γεγονός ότι μόνοι μας απέναντι σε ένα σύνολο φιλωευρωπαϊκών, φιλοενωσιακών δυνάμεων δώσαμε την μάχη της προβολής της δικής μας εναλλακτικής πρότασης. Θεωρούμε ότι αυτή η πρόταση αποτελεί μία σημαντική παρακαταθήκη για τον λαό. Αισθανόμαστε ότι η ευθύνη μας και ο ρόλος μας απέναντι στον λαό και τα προβλήματα του μεγαλώνει» σημείωσε η γ.γ. του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ έχει μία μικρή άνοδο. Σαφώς και θα θέλαμε μία μεγαλύτερη άνοδο. Δεν είχαμε αυταπάτες όμως ότι το εκλογικό ποσοστό του ΚΚΕ ήταν δυνατό να φτάσει σε ύψη» υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα και παρέπεμψε στις εκτιμήσεις που θα δώσει στη δημοσιότητα μετά τα τελικά αποτελέσματα η κεντρική επιτροπή του ΚΚΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.