ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχι Τσίπρα στον Σαμαρά

16:05 - 07 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Όχι Τσίπρα στον Σαμαρά
Δεν θα δει ούτε τον Καμμένο, ο οποίος αρνήθηκε, αλλά ούτε και την Παπαρήγα.

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης που του έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας. Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον αρχηγό του δεύτερου κόμματος τον κ. Αλ. Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του απάντησε όχι στο σχηματισμό κυβέρνησης, διότι έχουν διαφορετική προσέγγιση και πολιτική για τηναντιμετώπιση της κρίσης.

 

 και εν συνεχεία θα ακολουθήσει συνάντηση, στις 17.00 με τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, του ΠΑΣΟΚ. Η τελευταία συνάντηση του κ. Σαμαρά θα είναι με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη.

 

Αν δεν τελεσρφορήσει η διερευνητική εντολή του κ. Σαμαρά, θα λάβει τη σχετική εντολή ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τρεις μέρες για να απαντήσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν δεν τα καταφέρει κι αυτός, ακολουθεί ο κ. Βενιζέλος που αν δεν τα καταφέρει, επίσης, τότε θα συγκαλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αν και από αυτή τη συνάντηση δεν προκύψει κυβέρνηση, θα προκηρυχθούν εκλογές και πάλι.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:56 - 07 Μαϊ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.