ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σηκώνουν το γάντι» στη ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ

09:15 - 10 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Ολομέτωπη επίθεση προς το τον Αλέξη Τσίπρα έχει ξεκινήσει από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά

Κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ  εργάζεται προς την κατεύθυνση συγκρότησης ενός «αντιευρωπαϊκού μετώπου» το οποίο θα ενισχυθεί από τις ψήφους της δεξαμενής του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς αλλά και όλων των μικρότερων κομμάτων που κινούνται στο λεγόμενο αντιμνημονιακό μέτωπο και τα οποία δεν μπήκαν στη βουλή.

«Θέλει να γίνει Ανδρέας Παπανδρέου της δεκαετίας του 70΄» είπε χθες ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης αποτυπώνοντας τη γενικότερη εκτίμηση που υπάρχει στο «γαλάζιο» στρατόπεδο για τον τελικό στόχο του Αλέξη Τσίπρα.


Ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα επέστρεψε συνοφρυωμένος στη Λ. Συγγρού και λίγη ώρα αργότερα έκανε τη δήλωση – ταυτόσημη με την αρχική του – αποδίδοντας στον Αλέξη Τσίπρα προσπάθεια να οδηγηθεί η χώρα σε κάλπες αφού προηγουμένως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει όλα τα απαραίτητα ανοίγματα προς κοινωνικούς και άλλους όμορους πολιτικούς χώρους.

Στο επιτελείο Σαμαρά όμως η περίπτωση Τσίπρα αντιμετωπίζεται πλέον ως περίπτωση... αξιωματικής αντιπολίτευσης και για πρώτη φορά χθες ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του:

«Το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου ωχριά μπροστά σ’ αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας!!!» είπε ο κ. Μιχελάκης. Νωρίτερα πάντως στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε επιμείνει στην προοπτική να συγκροτηθεί κυβέρνηση στην οποία θα μετέχει αν όχι θα ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου, όπως επισημάνθηκε, να αποδειχθεί το πόσο ανέφικτες είναι οι προτάσεις του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.