ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φώφη Γεννηματά: Ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση από τη Δευτέρα

14:20 - 11 Μαϊ 2012 | Πολιτική

Την ανάγκη να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση από Δευτέρα εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Flash».

 

 

«Θέλω να σταθώ στην αναγκαιότητα να έχουμε μια κυβέρνηση από τη Δευτέρα. Θεωρώ ότι οι Έλληνες πολίτες έστειλαν κάποια σαφή μηνύματα με αυτές τις εκλογές και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να δείξουν ότι ανταποκρίνονται τουλάχιστον στις ανάγκες της Ελληνικής Πολιτείας», ανέφερε συγεκριμένα η κ. Γεννηματά.

 

 

Όσον αφορά το πραγματικό μήνυμα που έστειλαν μέσω των εκλογών οι πολίτες, η κ. Γεννηματά είπε ότι «το πρώτο πράγμα που είπαν οι Έλληνες πολίτες είναι ότι δεν πλειοψηφεί καμία άποψη και ότι αυτό που θέλουν είναι τα κόμματα να συνεργαστούν, να βρουν έναν κοινό παρονομαστή για το εθνικό συμφέρον και να μπορέσουν να βελτιώσουν την κατάσταση.Το δεύτερο που είπαν ήταν ότι, δεν αντέχουμε άλλο αυτές τις πολιτικές, θέλουμε βελτίωση».

 

«Θεωρούν, προφανώς, ότι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις μπορεί να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, σήμερα μάλιστα που φαίνεται να αλλάζει κάτι στο τοπίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την εκλογή του κ. Ολάντ», σημείωσε.

 

 

Στη συνέχεια, κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να πει «ποιο είναι ακριβώς το σχέδιό του, τι είναι αυτό που επιδιώκει και γιατί αρνείται τη συνεργασία», ενώ σε ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαζόταν με ΝΔ και ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι «δεν μπορούμε να τοποθετούμαστε επί υποθετικών σεναρίων, που απορρίπτονται κατηγορηματικά από τις άλλες δυνάμεις».

 

 

Τέλος, η κ. Γεννήματα παραδέχτηκε την ευθύνη που αναλογεί στα κόμματα για την τωρινή κατάσταση  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πρέπει να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια κρύφτηκαν πολλές πολιτικές δυνάμεις πίσω από τις ευθύνες»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.