ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ με σκληρούς χαρακτηρισμούς

11:01 - 17 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Σε ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.

Σφοδρότατη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του «ολοφάνερη αλαζονεία» και «απίστευτη σύγχυση».

«Έδειξαν ήδη το πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη, δεν έχουν σχέδιο και αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε ήδη», υποστήριξε ο κ. Σαμαράς «δείχνοντας» το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε: «Πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι, πότε για τις επενδύσεις που είναι μαθημένοι να τις διώχνουν, πότε για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις φορολογήσουν και να τις κλείσουν πότε για την αστυνομία».

 

Ο κ. Σαμράς συνέχισε την επίθεση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ανεύθυνους» που δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση και την οδηγούν στην καταστροφή. Αρχίζουν από την επανάσταση του σφυροδρέπανου και φθάνουν έως την αναρχία, είπε.

 

«Ο ελληνικός λαός έχει δύο δρόμους μπροστά του» σημείωσε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: "Από τη μία να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα κι από την άλλη να σβήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το ευρώ και της κατάρρευσης".

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:13 - 17 Μαϊ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.