ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε τηλέφωνο τον Παπούλια η Μέρκελ

11:58 - 18 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Πήρε τηλέφωνο τον Παπούλια η Μέρκελ
«Θέλουμε αποτελεσματική κυβέρνηση στην Ελλάδα για την επόμενη μέρα» το μήνυμα της Γερμανίδας καγκελαρίου

Τηλεφωνική επικοινωνία με την 'Αγκελα Μέρκελ είχε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία της καγκελαρίου της Γερμανίας.

 

Για το περιεχόμενο της συνομιλίας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεντρώθηκε γύρω από τις τρέχουσεςοικονομικές εξελίξεις που έχουν ως επίκεντρο τη χώρα μας. Η κυρία Μέρκελ τόνισε στον Κάρολο Παπούλια πως έχει την απόλυτη στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης στους χειρισμούς που πραγματοποιεί.

 

«Εκφράζουμε την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση για την επόμενη μέρα» ήταν το μήνυμα που εξέφρασε η καγκελάριος, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της .

 

Η ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας έχει ως εξής: «Με πρωτοβουλία της Καγκελαρίου κ. Άγγελας Μέρκελ πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια,  για το περιεχόμενο της οποίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό».
 
 
To Reuters μετέδωσε νωρίτερα ότι, η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε  τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την Παρασκευή  το πρωί, κατά την οποία του εξέφρασε την ελπίδα της Γερμανίας για μια λειτουργική  κυβέρνηση στην Ελλάδα, είπε εκπρόσωπος της Merkel. 
 

"Η Καγκελάριος πράγματι μίλησε μαζί του. Δεν μπορώ να σας πω πολλά για το  περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας. Επανέλαβε την θέση της γερμανικής κυβέρνησης  πως περιμένουμε τις νέες εκλογές και πως επιθυμούμε εμείς και όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι  μας να δούμε μια νέα, λειτουργική κυβέρνηση". 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:31 - 18 Μαϊ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.