ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kαι ο Κιλτίδης αποχωρεί από το ΛΑ.Ο.Σ

13:27 - 21 Μαϊ 2012 | Πολιτική
«Το σπίτι μου είναι η ΝΔ» δήλωσε το απερχόμενο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. που άνοιξε την πόρτα για συνεργασία με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά

«Δεν άλλαξα τέσσερα κόμματα. Το ανόητο το δέχομαι, το γελοίο σκοτώνει. Το σπίτι μου είναι η παράταξη που γεννήθηκα. Και προφανώς ήταν η ΝΔ, στην οποία υπήρξα επί 12 χρόνια.

 

Και προφανώς το σπίτι μου αυτό, θέλησα να ξαναφτιάξω καινούριο και ομορφότερο. Έφυγα πικραμένος, δεν επέτρεψα σε κανένα να με αγγίξει, έφυγα, ούτε με διέγραψαν, ούτε ψηφοφορία διαφορετική είχα και νομίζω ότι είναι πρωτοτυπία αυτό και πρέπει να αναγνωριστεί. Ο πυρήνας των ιδεών μου, του αξιακού μου συστήματος σε αυτό το σπίτι, η βιτρίνα του, είναι ο πατριωτικός και λαϊκός χώρος που εκπροσωπούσε πάντοτε αυτό το σπίτι μου, η παράταξη της ΝΔ» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο πρώην βουλευτής Κώστας Κιλτίδης αναφερόμενος στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΛΑΟΣ.

 

 

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος είπε: «Όχι απαραίτητα, αν δεν πληρούνται οι όροι της πολιτικής μου παρακαταθήκης, δεν διανοούμαι να κάνω αυτό το ατόπημα στη ζωή μου γιατί είναι αργά να αλλάξω πλέον».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.