ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσωκομματική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ για μία έδρα...

07:32 - 24 Μαϊ 2012 | Πολιτική
Μεταξύ Σκανδαλίδη και Διαμαντοπούλου

Ρήγμα άνοιξε ανάμεσα στον Κωστα Σκανδαλίδη και στην Αννα Διαμαντοπούλου -δύο στελέχη που μετέχουν στη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ- για την έδρα στην Α' Αθήνας.

Λίγες ημέρες έπειτα από τις εκλογές, και πάντως εκτός της προθεσμίας που θέτει ο νόμος, η κυρία Ελπινίκη Νικολακοπούλου υποψήφια στην Α' Αθήνας (κατετάγη 19η) κατέθεσε στο πρωτοδικείο αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Η διαφορά Σκανδαλίδη - Διαμαντοπούλου σύμφωνα με το πρωτοδικείο είναι 512 ψήφοι.

Από την πλευρά της κυρίας Διαμαντοπούλου σχολιαζόταν τις προηγούμενες ημέρες ότι πολλοί ψηφοφόροι μπερδεύτηκαν με τα επώνυμα και ψήφισαν την κυρία Κατερίνα Διαμαντοπούλου, όπως έχει γίνει και σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Η αίτηση για επανακαμέτρηση δηλητηρίασε τις σχέσεις των δύο στελεχών αλλά το κλίμα έγινε πολύ χειρότερο από τα παραπολιτικά που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα ΜΜΕ.

Η αντίδραση του κ. Σκανδαλίδη ήταν πολύ σφοδρή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους για "ηθικούς νικητές" και άλλα γλαφυρά.

Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της».

Παρά το γεγονός ότι η κυρία Διαμαντοπούλου δεν κατονομάζεται, είναι φανερό ότι η ανακοίνωση αναφέρεται σε εκείνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.