ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα παρουσιάζει το οικονομικό του πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

08:40 - 01 Ιουν 2012 | Πολιτική
Νέα επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά από την Κουμουνδούρου

Μετά την παρουσίαση χθες του σχεδίου 18 προτάσεων για την έξοδο από την κρίση από τον Αντώνη Σαμαρά, τη σκυτάλη σήμερα παίρνει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το μεσημέρι παρουσιάζει το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το οικονομικό του μανιφέστο. Η παρουσίαση θα γίνει σε τέσσερις θεματικές παρεμβάσεις στους τομείς: Οικονομία, Κοινωνικό Κράτος – Εργασία, Δημοκρατία – Πολιτικό Σύστημα, Εξωτερική Πολιτική και Αμυνα.

 

Για «18 βήματα προς την ολοκλήρωση της κόλασης του μνημονίου», έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις προτάσεις που ανέπτυξε χθες ο Αντώνης Σαμαράς και επανέλαβε πως «απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης είναι η ανατροπή των μνημονίων και η αναδιαπραγμάτευση του χρέους και όχι οι αόριστες προεκλογικές εξαγγελίες».

 

Κι όλα αυτά την ώρα που το ΔΝΤ εμφανίζεται πλέον ανοικτό σε «ιδέες για την καλύτερη επίτευξη των στόχων» του ελληνικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν το ΔΝΤ θα αποδεχθεί εισηγήσεις για την τροποποίηση του δανειακού προγράμματος, ο εκπρόσωπός του Τζέρι Ράις απάντησε πως αν η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, έχει ιδέες για την καλύτερη επίτευξη των στόχων του προγράμματος, «τότε είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε». Επανέλαβε εξάλλου ότι η τρόικα θα βρίσκεται στην Αθήνα μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όταν θα έχει σχηματιστεί κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.