ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυση Δούρου κατά Κασιδιάρη

18:48 - 07 Ιουν 2012 | Πολιτική
Δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο η Λιάννα Κανέλλη, κρύβεται ακόμα το στέλεχος της Χ.Α.

Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, παραμένει εξαφανισμένος και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, το ένα από τα δύο θύματα της επίθεσής του, η Ρένα Δούρου, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

 

Στη μήνυσή της, η κυρία Δούρου, χαρακτηρίζει την επίθεση με ποτήρι με νερό από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν η κυρία Δούρου ανέφερε ότι «πέρα από την κρίση της οικονομίας έχουμε και έχει κρίση Δημοκρατίας, διότι στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω». Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε, στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, χαστουκίζοντάς την. 

 

Το αδίκημα για το οποίο διώκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση εναντίον της κυρίας Δούρου είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

 

Ενώ σε αυτή την περίπτωση το αδίκημα διώκεται ύστερα από μήνυση, το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, είναι απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διώκεται αυτεπάγγελτα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.