ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: «Η εισβολή των παρανόμων θα σταματήσει»

12:23 - 08 Ιουν 2012 | Πολιτική
Τη δέσμευσή του ότι θα βάλει τέλος στην παράνομη μετανάστευση επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στον Αγιο Παντελεήμονα

«Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε, τις γειτονιές που ξέραμε θα τις ξαναβρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης».

 

«Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι Ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι Ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι και του περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά, ζητώντας του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

 

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Αγ. Παντελεήμονα, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τι μπορεί να συμβεί σε μια περιοχή όταν δεν υπάρχει μεταναστευτική πολιτική. Όταν το κράτος, εντελώς ασυνείδητα και ανεύθυνα, αφήνει τη δημόσια τάξη, τη δημόσια υγεία και υγιεινή, την ποιότητα του αστικού περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των πολιτών κυριολεκτικά στην τύχη...», δήλωσε μετά την επίσκεψη η υποψήφια βουλευτής του κόμματος, Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

Σύμφωνα με την κ. Κεφαλογιάννη, «αυτή η απραγία από την πλευρά του κράτους έχει ‘ανοίξει’ το δρόμο σε απαράδεκτες λύσεις βίας και αυτοδικίας», οι οποίες, όπως υποστήριξε «οξύνουν το πρόβλημα, εντείνουν την κοινωνική ανισσοροπία και συντελούν τελικά πολύ περισσότερο στην επιδείνωση των συνθηκών ζωής για τους κατοίκους της περιοχής».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.