ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με τον Ιφικράτη Αμυρά

08:30 - 11 Ιουν 2012 | Πολιτική
«Δεν έχω σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε ο Ιφικράτης Αμυράς για τις δηλώσεις που του χρεώνονται περί «αντάρτικου πόλεων»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Αμυράς διευκρίνισε ότι αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής, αλλά όταν η υποψηφιότητά του παρουσιάστηκε στην εκλογική επιτροπή απερρίφθη.

 

Υπεραμυνόμενος των θέσεών του, έκανε λόγο για άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσω της υπογραφής των Μνημονίων, κάτι το οποίο, όπως είπε, είναι για τον ίδιο «αιτία πολέμου», και υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να αντισταθεί με κάθε μέσο».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης κατήγγειλε το Σάββατο ότι σε δημόσια παρέμβασή του ο κ. Αμυράς, οποίος -όπως σημείωσε- διατηρεί «προνομιακή σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», «καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

 

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως».

Τελευταία τροποποίηση στις 08:38 - 11 Ιουν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.