ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντείνεται η εκλογική μάχη

08:36 - 13 Ιουν 2012 | Πολιτική
Με συνεχείς εμφανίσεις, περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών κορυφώνονται οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές.

 

Στη 1:00 μ.μ. ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος. Χθες, ο κ. Σαμαράς παρουσίασε τα 12 βήματα που προβλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης  .

 

Στην Πάτρα θα μιλήσει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη τόνισε ο τόπος πρέπει στις 18 Ιουνίου να έχει κυβέρνηση ενώ δήλωσε ότι μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις δεν αποτελεί λύση μια κυβέρνηση «οικουμενικού αχταρμά».

 

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει το μνημόνιο «που οδηγεί στη χρεοκοπία» με ένα νέο εθνικό σχέδιο για την ανόρθωση της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρα.

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί στις 10.30 π.μ. με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναπολέοντα Μαραβέγια, και στις 11:30 π.μ. με τα προεδρεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ. Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στον Κορυδαλλό.

 

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 15:00 και η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

 

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Ελληνες, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στις 20:00 θα μιλήσει στις Αχαρνές.

 

Στο Θησείο θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα, με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.