ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Το πάρτυ των ανεύθυνων συντεχνιών τελείωσε"

00:26 - 09 Ιουλ 2012 | Πολιτική
"Το πάρτυ των ανεύθυνων συντεχνιών τελείωσε"
Δριμεία επίθεση Σαμαρά προς Τσίπρα..

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αποκρατικοποιήσεων και τρων μεταρρυθμίσεων εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, στη Βουλή.

«Αφήστε τις απειλές για φυλακίσεις. Είμαι εδώ έτοιμος να με βάλετε φυλακή», είπε αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις που απηύθυνε χθες ο κ. Τσίπρας ενόψει των αποκρατικοποιήσωεν και χαρακτήρισε δις τον ΣΥΡΙΖΑ «ανβανταδόρο του λόμπι της δραχμής».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε την έξοδο από το ευρώ είναι ανάπτυξη και επενδύσεις και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τρομοκρατεί όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξήγγειλε μεγάλες πρωτοβουλίες αποκρατικοποιήσεων και από το καλοκαίρι του 2010 η ΝΔ έθεσε το θέμα της αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας. Μάλιστα, εκτίμησε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο απόθεμα περιουσίας.

Πάντως, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «για να πετύχουμε οτιδήποτε, πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ».

«Το πάρτυ των ανεύθυνων συντεχνιών τελείωσε. Πείτε κύριε Τσίπρα στον κύριο Φωτόπουλο που επάξια εκπροσωπείτε ''Και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις''», είπε ο κ. Σαμαράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.