ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο δημοσιογράφους της ΕΡΤ

10:40 - 11 Ιουλ 2012 | Πολιτική
Οι Κώστας Αρβανίτης, Μαριλένα Κατσίμη και Στέλιος Κούλογλου στο «στόχαστρο» της ΝΔ

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούρης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

 

Μιλώντας στην Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για προσλήψεις Μεσσηνίων επί υπουργίας Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Ο κ. Μουρούτης αντεπιτέθηκε επαναφέροντας αρχικά το θέμα των δηλώσεων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ:

 

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης, έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μουρούτης.»

Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, έγραψε:

«Ας ρωτήσει ο κΤσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ»

 

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, που ο κ. Μουρούτης θεωρεί ότι ευνόησαν με τις ερωτήσεις τους τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

 

«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους... » έγραψε ενώ συνέχισε λίγο μετά στο ίδιο μήκος κύματος:

 

«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... »

 

Αντεπίθεση Παπαδημούλη

 

Στα διαδοχικά tweets του κ. Μουρούτη παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος έγραψε:

 

«Όταν ο υπεύθυνος του γρ τυπου του Πρωθυπουργού κ Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;»

 

Ο κ. Μουρούτης απάντησε αρχικά με απορία:

 

«Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;»

 

και αμέσως μετά έγραψε:

 

«Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέμματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας! »

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.