ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Αρβανίτη - Κατσίμη στον Μουρούτη

12:37 - 12 Ιουλ 2012 | Πολιτική
Απάντηση Αρβανίτη - Κατσίμη στον Μουρούτη
«Φαίνεται πως η ''Πρωινή Ενημέρωση'' δυσαρεστεί κάποιους γιατι στέκεται στο πλευρό των πολιτών» η απάντηση των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Ο κ. Μουρούτης έγραψε στο twitter χθες πως «πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδυτικότητα των ερωτήσεων τους», σχολιάζοντας τη συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

 

Σήμερα οι δυο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα. Ο Κώστας Αρβανίτης είπε πως αυτό που έκανε ο Γιώργος Μουρούτης ήταν απαράδεκτο. Μάλιστα την ίδια ώρα στους δέκτες υπήρχε ο τίτλος «Απαράδεκτη επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ».

 

Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη είπαν πως η «Πρωινή Ενημέρωση», φαίνεται να ενοχλεί κάποιους γιατί στέκεται με το μέρος των πολιτών, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και πως αυτή είναι εξάλλου και η εντολή που έχουν πάρει από τους προϊσταμένους τους.

 

Αποστάσεις πάντως από τον κ.Μουρούτη κράτησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος που ήταν καλεσμένος στο στούντιο λέγοντας πως θα πρέπει υπάρξει ψυχραιμία.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:53 - 12 Ιουλ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.