ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Μανώλης: Την κυβέρνηση δεν την εμπιστεύονται ούτε οι υπουργοί της

14:13 - 12 Ιουλ 2012 | Πολιτική
Ο Γιάννης Μανώλης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κατηγόρησε τα κόμματα της κυβέρνησης για αθέτηση των προεκλογικών τους υποχρεώσεων και σχολίασε την παραίτηση του κ. Νικολόπουλου.

«Στη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας και της ΓΣΕΕ αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως οι προεκλογικές δεσμεύσεις και η συμφωνία των κομμάτων της νεοφιλελεύθερης συγκυβέρνησης είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση», σχολίασε ο συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοίκησης, Γιάννης Μανώλης.

 

Υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Βρούτσης, «που προχθές δεσμεύτηκε στην τρόικα ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί κατά γράμμα», κάλεσε τη ΓΣΕΕ «όχι για να συζητήσει μαζί της πως θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για την επαναφορά της μετενέργειας και του κατώτερου μισθού στα επίπεδα πριν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που προέβλεπαν στην προγραμματική συμφωνία, αλλά για το πώς θα εφαρμοστούν τα μέτρα που ήδη έχουν ψηφιστεί και οι νέες απαιτήσεις της τρόικα».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου«Δυστυχώς για τους ίδιους η παραίτηση του κ. Νικολόπουλου δείχνει ότι δεν τους πιστεύουν ούτε και οι υπουργοί τους», κατέληξε ο κ. Μανώλης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.