ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιμένουν για την παραίτηση του Ι. Καρακώστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

14:46 - 12 Ιουλ 2012 | Πολιτική
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμμένουν στην απόφαση τους για την παραίτηση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ι. Καρακώστα, καθώς θεωρούν ότι ο παλιός του ρόλος, ως νομικός συμβουλος της Siemens εγείρει θέμα ηθικής αξιοπιστίας για την κυβέρνηση.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει εξαφανιστεί, μαζί με τις κορώνες του για συκοφαντίες και αθλιότητες. Ο κ. Καράκωστας απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ επιβεβαιώνει την ίδια ώρα το περιεχόμενο και την ουσία των πολιτικών μας καταγγελιών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.

Όπως τόνισε, «δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν από εδώ και εμπρός: Να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία ο κ. Σαμαράς και να απομακρύνει τον κ. Καράκωστα ή να δείξει στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Καράκωστας και να παραιτηθεί».

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τόνισε ο κ. Ζώης, «ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δε μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου-Χριστοφοράκου στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.